miércoles, 17 de octubre de 2012

partidos del fin de semana

LA SALLE 1 -Fátima 1 (ALEVINS)

O resultado non reflicte os méritos dos rapaces que pelexaron durante todo o partido e foron superiores a un fátima que nunca contra foi capaz de marcar na primeira parte. Houbo ocasións na primeira parte que non se resolveron e chegamos o descanso por debaixo no marcador. Logo do descanso os rapaces viron que eran capaces de ir a polo partido e en moitos momentos pasandolle por enriba en canto a xogo e en ocasións pero so fumos capaces de materializar unha por Diego. No último minuto tivemos tres ocasións dentro da área que non materializamos pero sí que me marchei moi contento da loita, traballo e da mellora que están tendo os rapaces e o equipo.

Xogaron: Xabi, Jorge, Mario, Miguel, Alex, Diego, Marcos, Mateo, Aurora, Juan, Nacho.

LA SALLE 1 - Compos 9 (XUVENIS)

Desastre total empezando pola miña parte, que erro por ir a polo partido despois de ir perdendo 2-0 pero tampouco foi o día dos rapaces que nos equivocamos en todalas decisións e en todos os aspectos defensivos que se falaron no vestiario.

Xogaron: Jacobo, Bicho, Dani, Valiñas, Crego, Calvo, Edgar, Cristian, Saviola, Germán, Gonzalo. Entró en el descanso Pájaro.

LA SALLE 1 - Campo da Angustia 0 (Modestos)

Debut dos modestos con mal xogo na primeira parte, froito da ansiedade por chegar e marcar. Tivemos ocasións pero os do Campo da Angustia levaron o control do partido tendo unha ocasión o final da primeira parte. No descanso tratamos de correxir e tranquilizar a xente e na segunda parte veuse nos primeros quince-vinte minutos a dinámica e o traballo deste equipo e no que se demostrou que temos mimbres para facer cousas. Marca despois dunha xogada ben trenzada Kike nun man a man co porteiro. Se sucederon as ocasións que non se materializaron e nos últimos minutos deixamos ter o balón o campo da angustia e a base de accións en largo ou en estratexia, puxeron en apuros pero ó final conquerimos a primeira victoria da tempada.

Xogaron: Anxo, Jano, Chema, Jorge, Rafa, Jaime, Polares, Kike, Ferre, Peke y Cobelo. En los cambios estaban Pablo Moure, Pablo Fernández, Fran, Cristian y Gonzalo (juvenil).